Drs. Eileen Griffith

Drs. Eileen Griffith

Eileen Griffith is dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Culemborg. Eileen Griffith is in 2004 afgestudeerd in de richting gezelschapsdieren en heeft daarna, na enkele waarnemingen, al snel een vaste positie gekregen bij een kliniek in het midden van het land.

Daar heeft ze 6 jaar met plezier gewerkt, waarna ze bij de Spoedkliniek op de Universiteit Utrecht is gaan werken om meer ervaring en kennis op te doen.
In 2013 kreeg ze de ambitie en mogelijkheid om naast haar baan als dierenarts, te willen ondernemen en heeft ze de Dierenkliniek in Culemborg overgenomen. In het begin heeft ze nog drie jaar deze baan gecombineerd met haar werk bij de Universiteit Utrecht. Sinds 2015 richt ze zich met veel plezier fulltime op haar werkzaamheden in Culemborg.

Eileen is een betrokken dierenarts welke hart voor haar patiënten en klanten heeft. Om haar kennis en die van het team op niveau te houden worden er regelmatig congressen en nascholingen gevolgd. Ook worden er regelmatig trainingen gehouden in de kliniek. Zo blijft kwaliteit gewaarborgd en kunnen wij onze patiënten altijd van de beste zorg voorzien.

Lidmaatschappen

  • Lid van de KNMvD.
  • Lid van de BSAVA (British Small Animal Veterinary Association).

Nascholing

  • In 2013: BSAVA congress, M&M rounds, diverse nascholingen op de Spoedkliniek.
  • In 2014: BSAVA congress, reanimatie cursus, M&M rounds, diverse nascholingen op de Spoedkliniek.
  • In 2015: BSAVA congress, intercollegiaal overleg, M&M rounds, diverse nascholingen op de Spoedkliniek.
  • In 2017: 'Echografie Abdomen' certificering.
  • M&M round: Mortality and Morbidity met collega's van de UKG. Hierbij worden overleden patiënten van de spoedeisende afdelingen besproken en moeilijke gevallen.

Voor contact of vragen kunt u altijd terecht op info@dierenkliniekculemborg.nl of bel de kliniek: 0345 - 517 133.

Meer informatie over de verschillende specialismen kunt u vinden op dierenarts.nl, een website van de beroepsvereniging voor dierenartsen (KNMvD).

Wilt u in contact komen met Eileen Griffith, kijk dan ook op LinkedIn.

 

Graag tot ziens!