Andriesa Koehnen

Andriesa Koehnen

Andriesa Koenhen is in 2012 als stagiair paraveterinair begonnen bij Dierenkliniek Culemborg, waarin ze toen opviel door haar enthousiasme en inzet. Vrij vlot na haar afstuderen kreeg ze de mogelijkheid om te komen werken in de kliniek. Andriesa heeft flink wat dieren thuis: konijnen, honden, katten, paarden, koeien en kippen! Daarnaast is ze tegenwoordig succesvol met het fokken van konijnen en heeft al enkele prijzen gewonnen.
Ze heeft veel ervaring in de omgang met dieren en kan daarnaast eigenaren heel goed adviseren over het gedrag van konijnen en wat erbij komt kijken bij het houden van deze dieren.

Ook Andriesa heeft haar diploma tot ‘voedingsconsulent’ en geeft regelmatig begeleiding hierin. De basis voor een goede gezondheid zit niet alleen in de aandacht die wij onze patiĆ«nten geven, maar ook in de voeding die wij hen geven.

Sinds ruim een jaar heeft ze er een nieuwe passie bij, trimmen en vachtverzorging van honden, katten en konijnen Ze heeft al erg veel ervaring opgedaan en blijft trainingen volgen om de laatste updates te leren.

Graag tot ziens!