Spoedgevallen

Spoedgevallen komen helaas altijd ongelegen. Bij Dierenkliniek Culemborg zetten wij ons in voor een consistent hoog niveau van zorg voor uw huisdier. Daarom hebben wij een regeling zodat u 24 uur per dag kunt rekenen op de best mogelijke zorg. Te allen tijde kunt u deze zorg krijgen door

0345-517133

te bellen. Is het buiten onze openingstijden, dan wordt u automatisch doorgeschakeld.

Tijdens openingstijden

U kunt tijdens openingstijden rekenen op snelle triage en waar nodig behandeling. Dat wil zeggen dat wij zeer snel en kundig inschatten welke zorg nodig is om uw huisdier de beste kans te geven. Beide dierenartsen zijn enorm ervaren in spoedgevallen.

Doordeweeks tussen 8:00 en 19:00 zijn wij altijd zelf te bereiken. Tussen 9:00 en 19:00 is er ook altijd een dierenarts aanwezig.

Buiten openingstijden

Buiten openingstijden maken wij gebruik van de Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). U wordt automatisch doorverbonden als u ons telefoonnummer belt. Luister rustig het bandje af.

Ze zijn gevestigd in de Universiteitsklinieken Gezelschapsdieren te Utrecht (naast het UMC).

De dierenartsen en assistenten die daar werken zijn erg ervaren in het behandelen van spoedgevallen en zijn altijd op locatie aanwezig. Hierdoor wordt de best mogelijke zorg voor uw huisdier gegarandeerd.

Vanuit regio Culemborg is de Universiteit eenvoudig binnen een half uur te bereiken. Deze ‘aanrijdtijd’ is te vergelijken met de tijd die het duurt voordat een dierenarts in de regio bij zijn eigen praktijk is en u dus daar zorg kunt verwachten. Daarnaast is er bij de spoedkliniek altijd ook een assistente aanwezig en is het personeel enorm ervaren in specifiek spoedgevallen.

Ons advies is dus ook dat u van deze service gebruik maakt!

Wij betalen de Spoedkliniek om u deze service aan te kunnen bieden en verdienen dus geen geld met uw bezoek aan de spoedkliniek.

Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden Nederland

Yalelaan 108
3584 CM  Utrecht
tel: 0900-2223000 (buiten kantooruren)
Website SGMN

Routebeschrijving

Routebeschrijving vanuit Culemborg:
Ga de A2 op. Vervolgens A27 richting Utrecht (Oost).

Afslag Uithof. Aan het eind van de afrit bij de stoplichten linksaf richting Universiteitsterrein.
De weg volgen (bocht naar rechts en meteen weer naar links) en helemaal uitrijden.

Bij de T-splitsing naar links en weer een kleine kronkel (rechts-links).
Dan rijdt u onder een loopbrug door en steekt u 200 meter verder een kruising over.
50 Meter na de kruising is het het gebouw aan uw linkerhand met heel groot Gezelschapsdieren boven de deuren.
U kunt de auto hier parkeren op de parkeerplaats.

Op het universiteitsterrein kunt u ook de bordjes Faculteit Diergeneeskundevolgen en vervolgens de bordjes Gezelschapsdieren.